fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Riduri pe gât

Pielea de pe gat este mai subtire si mai sensibila decat pielea de pe fata, de aceea ridurile din zona gatului apar mult mai repede decat cele de pe fata.  Aparitia ridurilor este influentata in primul rand de intaintarea in varsta, insa exista si alti factori care contribuie la aparitia nedoritelor riduri pe gat sau pe fata.

De obicei, avem tendinta sa acordam suficienta atentie ingrijirii fetei si ochilor, insa de multe ori uitam cu desavarsire de pielea de pe gat

Tratamentul acestor zone prin noua metoda de Soft Surgery PLEXR produce un efect de lifting, și în același timp reușește să stimuleze procesul natural de regenerare a colagenului, astfel încât stimulează noua producerea  acestuia în straturile inferioare ale pielii, nivelul dermei,. Nu este necesar de ingrijire post-operatorie  speciala, în afara de prelucrarea  suprafaței tratate cu apă, săpun și utilizarea a orice antiseptic pentru a preveni infecția în primele 2 zile. Sesiunile de obicei durează aproximativ 20 de minute, cu utilizarea  unui anestezic local sub forma de crema, iar rezultatele pot fi observate chiar în momentul în care finisam procedura. După căderea crustele, e necesara  protectia  zonei  de radiațiile solare și pot fi efectuate sesiuni de tratamente de drenaj limfatic si ingrijire locala.

Author Info

admin