fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Cuvântul Onfaloplastica indică un tratament, care are ca scop să corecteze imperfecțiunile buricului.  În special cuvântul omphalo este de terminologie medicală, și înseamnă “buric” sau ombilic.

Imperfecțiunile buricului depind de vârstă, caracteristicile pielii, stare după naștere, precum și de alți factori. Putem defini onfaloplastica ca o tehnică de plastie a regiunii ombilicale, în cazurile de vergeturi, în cazurile în care sunt cicatrici abdominale sau atunci când ombilicul are o formă desfigurată, lucru care nu este acceptat de către pacient.

Astăzi, datorită chirurgiei non-ablative, care se practică cu ajutorul generatorului de plasma PlexR, putem rezolva imperfecțiunile acestei zone.

PlexR cu care este posibil de intervenit asupra mai multor imperfecțiuni ale pielii, este un instrument revoluționar creat de necesitatea de a avea o intervenție chirurgicală moale, fără bisturiu și suturi și cu costuri reduse, timp de recuperare foarte scurt.

Tratamentul vergeturilor cu Plexr se bazează pe o sublimare a țesutului tratat fără a provoca deteriorarea tesuturilor inconjuratoare. Este dovedit faptul că creșterea temperaturii datorită efectului Joule implică doar țesuturile superficiale, fără a provoca cicatrici, decolorări, și mai ales fără utilizarea de anestezic injectabil, cusături, pansamente. Această tehnică se naște din necesitatea de a interveni în cazul în care este dificil să se opereze laserul (pentru coeficientul de reflexie sau absorbție) sau diathermocauterul (pentru conductibilitatea electrică scăzută a materialului).