fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

LIPOLIZA- remodelare corporală rapidă și minim-invazivă Vrei să scapi chiar și de cele mai mici depozite de țesut adipos? Vrei eliminarea definitivă a grăsimii în exces? Lipoliza, injecția-minune care topește grăsimea- este soluția perfectă! Lipoliza este o procedură delicată de eliminare a adipocitelor, prin injectarea în țesutul subcutanat a unei soluții pe bază de fosfatidilcolină și acid deoxicolic, alaturi de alte ingrediente active. Fosfatidilcolina este considerată o substanță benefică, hepatoprotectoare, ea accelerînd procesul de descompunere a grăsimilor și colesterolului și ajutînd, astfel, la recăpătarea siluetei dorite. Procedura este rapidă, nedureroasă, cu riscuri minime, și care nu necesită repaos post-tratament, Intervenția se recomandă tuturor zonelor cu țesut adipos inestetic cum ar fi bărbia dublă sau grăsimea din jurul genunchilor, coapsele, fesele, șoldurile, abdomenul, brațele și spatele. Totodată, acțiunea asupra coapselor are efect și în reducerea celulitei, prin spargerea nodulilor celulitici, pînă la eliminarea lor totală. Celulele adipoase care sunt dizolvate nu se mai refac, efectul procedurii fiind unul permanent. Însă, dacă pacienții iau în greutate, atunci adipocitele din jur se pot hipertrofia și pot conduce la refacerea țesutului gras.

Lipoliză sau lipoaspirație? Pînă la descoperirea lipolizei, doar lipoaspirația putea îndepărta țesutul adipos rămas chiar și în urma dietelor sau activităților fizice intense. Lipoliza este o procedură minim-invazivă, rapidă și nedureroasă, care nu necesită repaos post-tratament, spre deosebire de liposucție, care este o intervenție chirurgicală ce implică o perioadă de recuperare. Prin lipoaspirație grăsimea dispare aproape imediat, în timp ce lipoliza injectabilă schimbă în timp silueta pacientului. Însă, cele 2 proceduri nu se exclud una pe cealaltă. Ele se completează chiar, lipoliza fiind ideală dupa liposucție, pentru a elimina orice urma de grasime rămasă şi a netezi eventualele umflături apărute.

Care sunt pașii procedurii? Dupa ce medicul stabilește faptul că pacientul este apt pentru intervenție, zona în cauză este dezinfectată. Apoi, se injectează substantele active în stratul de grăsime de sub piele. În maximum 30 minute, intervenția este finalizată, iar pacientul este sfătuit să aibă răbdare și să urmăreasca efectul lipolizei în urmatoarele 2 luni. Zona tratată își va imbunătăți aspectul semnificativ. Sunt necesare circa 3-5 sesiuni, programate la cel putin 8 saptamani distanța, iar rezultatul final se va vedea în circa 3 luni de la finalizarea tratamentului.

Ce contraindicații are lipoliza? Procedura nu se efectueaza copiilor, adolescenţilor, femeilor însărcinate sau care alăptează și nici persoanelor care suferă de diabet. Medicul specialist va consulta fiecare pacient și va discuta pe larg cu acesta despre starea sa fizica și psihică, precum și despre orizontul sau de așteptări privind noua imagine post-tratament. Intervenția implică atît o întîlnire pre-tratament cu pacientul, cît și urmarirea dupa procedura a evoluției acestuia, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de ambele părți implicate. Timp de cel puțin 3 zile dupa tratament pacientul nu se poate duce la masaj sau la saună și nu poate efectua activităti sportive.

De ce sa vii la clinica ESTHETIC FACTORY – soft surgery center, pentru lipoliză?

Dr. chirurg Mitioglo Alexei este certificat să realizeze procedura de lipoliză în condiții de maxima siguranță și eficiență.

Experiență in domeniul chirurgical peste 30 ani.

Peste 90% dintre pacienții săi au fost foarte mulțumiți de rezultatele obținute.

În plus, clinica asigură condiții maxime de igienă și confort, pentru a satisface și cei mai exigenți clienți.

Vino să te convingi!