fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Modelarea corporală

Miostimularea este  o procedură cu aparat, în timpul căreia vă situați convenabil în fotoliul cosmetologic, vă relaxați, iar muschii vor lucra. Miostimulatorul are programe cu parametri diferiţi de impulsuri electrice, care sunt alese individual pentru fiecare  pacient. Impulsurile electrice vin la electrozii, ficsați pe punctele de proiecţie a muschilor, asigurînd contracțiile  lor active. Miostimularea, limfodrenarea și lipoliza  corpului sunt foarte eficiente în tratamentul complex al celulitei şi obezităţii, pentru corectarea formelor corpului, tonifierea mușchilor și a pielii. 

 Consolidarea lipolizei sub influenţa miostimulării corpului duce la o scădere a volumului de ţesut adipos, iar muşchii sunt în ton. Procedură de miostimulare a corpului nu este dureroasă, pacientul simte furnicături ușoare în zona afectată de impuls.

Dispozitivul acţionează în mod eficient chiar şi pe muşchii profunzi, care în cursul antrenamente profesionale sunt dificil de ai include în proces.

 

Rezultatele, spre deosebire de sportul la sală, se văd chiar după primele două proceduri. În zonele cu probleme se reduce semnificativ volumul, iar relieful muşchilor treptat se conturează. Pentru a avea rezultatele dorite, dar și pentru ca acestea să fie de durată, e nevoie de circa 10-15 asemenea procedure.

 

Ca rezultat al miostimulării:

 

Se îmbunătățește circulația sangvină și a limfei, se îmbunătățește schimbul de substanțe, care duce la reducerea masei de grăsimi.  În cadrul procedurii se poate acționa asupra oricărei grupe de muschi (abdomen, picioare, spate, piept). Această procedură, dă nu doar un efect de slăbire dar și de tonifiere a pielii.

 

Miostimularea este efectivă pentru:

 

  • – tratarea și reabilitarea lucrului în regim normal al muschilor,
  • – corecția siluetei,
  • – tratamentul celulitei,
  • – întărirea muschilor,
  • – sporirea masei muscular,
  • – tonifierea pielii.

Specialistii  nostri vor evalua toate dovezile şi contraindicaţiile posibile pentru folosirea miostimulării fiecărui pacient, vor alege programul optim de corecţie, ceia ce va garanta siguranţa procedurii pentru sănătatea dumneavoastră și un rezultat excelent.

 Contraindicații:

Miostimularea este contraindicată pentru pacienții cu maladii oncologice, care suferă de tiroidită autoimună, cei cu maladii în stare decompensată a inimii, a aparatului respirator și celor care suferă de insuficiență renală. Perioada de ciclu menstrual este o contraindicație relativă, adică se exclud aceste zile. Oricum, mai pe larg se discută individual cu fiecare pacient, se alege programul și  graficul de proceduri

Miostimularea este o procedură sigură, neinvazivă fără efecte secundare sau reacții adverse.  Ea se află în topul procedurilor pentru corecția siluetei.

Author Info

admin