fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Biorevitalizare

Deci, biorevitalizarea sau mezoterapia este o procedură de reîntinerire a feței, gîtului, decolteului și mîinilor, minim invazivă, care presupune întroducerea unor cocktail-uri de vitamine, minerale, antioxidanți în bază de acid hiauronic. Metoda de administrare poate fi prin microinjecții nedureroase în piele sau prin utilizarea unui dispozitiv de tip roller care facilitează pătrunderea substanțelor la nivel cutanat. 

Recomandări: Se recomandă efectuarea a 3 sedințe de biorevitalizare la interval de 2-3 săptămîni, care aduc un aport consistent de aminoacizi vitali de tipul glicinei, lizinei, prolinei și leucinei, dar și refacerea densității și elasticității pielii, prin introducerea difuză de acid hialuronic. Se insistă pe zonele care au mai multă nevoie, riduri fine, piele lasată, zone uscate etc.

Recuperarea:

Recuperarea durează cateva ore, depinde de fiecare ten în parte, dar în principiu, dupa 4-5 ore nu se mai cunoaște nici o urmă. Rezultatele se văd deja de a doua zi, pielea tratată devine mai fermă, mai plină, mai luminoasă.

Un mare avantaj pe termen lung este combaterea stresului oxidativ, densifierea rețelei de colagen și elastină, prin stimularea generată de acidul hialuronic, dar și de o capaciate mai mare de reținere a apei. Rezultatele durează pînă la 6 luni, apoi ședința trebuie repetată.

Biorevitalizarea nu se adresează numai feței, previne și tratează eficient și zona gîtului, decolteului și mîinilor, expuse frecvent la ultraviolete, spălat excesiv și factori nocivi, cum ar fi poluarea.

Parerea noastra: biorevitalizarea este cu siguranță una dintre procedurile minim-invazive cele mai eficiente, cu rezultate imediate, dar și pe termen lung. De încercat!

Author Info

admin