fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Bun venit la Esthetic Factory

Soft surgery Center

Clinica Esthetic Factory, fondată în septembrie 2016, este prima clinică de chirurgie estetică non-ablativă în Republica Moldova.

Suntem o clinică mică, exclusivistă, dedicată chirurgiei estetice neablative și cosmetologiei de top.

Dorința de a îmbunătăți aspectul facial, al corpului și construirea aspectului tânăr sunt scopurile care au facut din chirurgia estetică, și reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Chirurgia estetică  neablativă  vă oferă posibilitatea de a vă bucura de rezultate fenomenale fără bisturiu. Noi știm că dorința de îmbunătățire a aspectului feței și corpului pleacă dintr-un complex de temeri și anxietate față de propria persoană. Suntem sensibili la aceste nevoi și acest lucru ne face să acționăm la cele mai înalte standarde.

Specialiștii clinicii vă oferă o gamă largă de servicii de chirurgie estetică neablativă, medicină estetică, medicină internistă, dermatologie, cosmetologie.

Medicina estetică intervine acolo unde natura sau vârsta au dat greș. Cu ajutorul ei ne îmbunătățim aspectul fizic facial sau corporal, corectând deficiențele morfologice constituționale sau dobândite. Pacienții care apelează la chirurgia estetică au înțeles că trăim într-o lume în care imaginea joacă un rol important atât în viața personală cât și în cea profesională.

Esthetic Factory îmbinând  rafinamentul, experiența medicilor, tehnologiile de ultimă generație, și siguranța, nu vă propune un elixir, ci dimpotrivă o abordare performantă dermato-cosmetologică, chirurgie perfecționată, precisă și funcțională, având ca unic scop ameliorarea problemei estetice sau de sănatate.

Chirurgia estetică neablativă, tratamentele faciale prin electroporare, injectarea ridurilor cu toxina botulinică sau umplerea ridurilor cu filere, tot ceea ce ține de față și corp, ocupă un loc special în preocupările noastre, și vă putem oferi toată gama procedurilor medicinii estetice existente oriunde în lume.

MISIUNEA NOASTRĂ
este de a asigura servicii medicale și chirurgicale de înaltă calitate și profesionalism, într-o atmosferă distinsă, plină de căldură bazată pe informarea completă și onestă a pacientului.
VALORILE NOASTRE
sunt oamenii, pentru ei lucrăm și împreună cu ei lucrăm. Apoi știința, experiența, tehnici și procedee specifice selectate cu grijă, să fie  cele mai bune și mai puțin invasive.
SCOPUL NOSTRU
de a identifica soluțiile și tratamenul individual pentru fiecare pacient cu ajutorul celei mai bune echipe de medici.
PRINCIPIILE NOASTRE
Performanța   Responsabilitatea   Onestitatea   Integritatea

Rezultatele noastre

Soft Surgery Center
2
Specialiști
300
Proceduri
400
Pacienți
250
Tratamente