fbpx
+373 76 001100 estheticfactory.md@gmail.com

Hiperpigmentare

Tulburări de pigmentare pot fi prezente de la nastere sau se dezvolta într-o etapă ulterioară a vieții. In cele mai multe cazuri, aceste tulburări nu prezintă nici un risc. Multe dintre tulburări de pigmentare necesită o îngrijire clinică de către un medic. Culoarea pielii este determinata de un pigment (melanina) produs de celule specializate din piele (melanocite). Volumul și tipul de melanina determina culoarea pielii, dă culoare la păr și irisului ochiului.

Niveluri de melanină depinde de rasă și de expunerea la soare, care crește producerea de melanină  pentru a proteja pielea de razele ultraviolete. Modificările  hormonale afectează, de asemenea,  producerea melaninei.

Hiperpigmentare apar atunci când se produce  melanină in exces, care  dă naștere unor pete  plate pe piele, întunecate , maro deschis spre negru, și pot varia în dimensiune și formă. Există mai multe tipuri de hiperpigmentare, cum ar fi pete pigmentare și pete de vârstă, care sunt cauzate de expunerea la soare, hiperpigmentare post-inflamatorie, sau posttraumatice .Pot aparea la pacienți care au  suferit de acnee sau au fost expusi la proceduri cosmetice, cum ar fi dermabraziunea, terapia cu laser, peeling chimic. Toate tipurile de pigmentari se pot inlatura prin noua metoda Plasma PlexR, care presupune sublimare  pigmentarii in exces.Se efectuiaza   cu piesa de mână asupra zonei afectate fără a atinge pielea, fără a provoca tasări, si de multe ori fara anestezie. Locul tratat  se va răci în mod automat prin vaporizarea  lichidelor din zona, fără  a afecta  țesuturile înconjurătoare.

Author Info

admin